Födelsedagskalas

Vilken kalasande det blev igår då! Först gällde det ju att ta sig igenom släktkalaset med livet o hörseln i behåll… vi är inte så himla många, 13 st, o vi firade födelsedagar för 5 av oss =) Men dessutom finns två små damer som inte gillar att sitta stilla (iofs så är det väldigt tråkigt). Tyra, 4, och Vera, 2, kämpar för att få mest uppmärksamhet och det tar sig oanade propotioner ibland. Helt galna illtjut, uppvisning av klätterkunskaper (gärna upp på matbordet), springa-runt-i-huset-på-snabbast-tid-race, bygga fängelse med köksstolarna, hoppträning, pusslande med applåder…. o ja, tjejerna gör allt de kan för att man ska se dem. Syskonkonkurrensen är en hård skola.

Men jag fick massa fina o praktiska presenter. Och min kusins sambo Sofia berättade att hon ska hämta hästen på fredag!! Så man kan nästan säga att jag faktiskt får en häst i födelsedagspresent…. iaf en häst som är min 2-3 ggr i veckan. Och när Sofia o familjen åker på semester v. 36 så ska jag ta hand om hästen hela veckan =) Lycka!!! Underverket heter Zally, 9 år o är e. Robin Z o mamman är ”nåt irländskt”…. hon är med andra ord en ganska stabil modell, o dessutom med lite sommarmage nu.

Annonser
Taggad ,

En tanke på “Födelsedagskalas

  1. Anonymous skriver:

    Va kul me hästen :) har äntligen fått tummen ur röven o ska börja rida på ljungby ridskola nu i höst ^^ ska bli sjuukt najs..Kram Sandra (gu07)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: