Äntligen på plats

Soffan kom åkande vid 18-tiden igår o swischade upp för trapporna med hjälp av chaufför-killen o min jobbarkompis Pierre. Dom var himla duktiga. Jag hade inte tänkt att bara gå bredvid o hålla upp dörrar… det bara blev så.
Sen ägnade vi en liten stund åt att skruva ihop fotpallen o klä på soffan sina röda fina kläder. Trodde faktiskt att det skulle vara lite mer krångel… gick hur smidigt som helst. Både Pierre o jag gick o väntade på att det svåra skulle börja lixom, hehe.
Piffade o fixade lite o vände o vred på möblerna för att försöka få till det bra…. det var nog det klurigaste. Men, jag tror att helheten faktiskt blev som jag hade tänkt mig. Som bilden i huvudet. Det är alltid lika skönt när det händer.
Tog en liten suddig bild nu på förmiddagen, men ja… färger o sånt blir ju inte exakt som det är i verkligheten, tror det röda blev lite orange på bilden. Men en sak är säker. Jag har en vääldigt röd soffa =)

Resten av kvällen hade jag o Pierre fullt upp med att dega i soffan, efter ett bra utfört arbete. Otrorligt skönt att äntligen kunna göra det…. dega med stil.

Annonser
Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: