Skottfint-fest

Var på en otroligt trevlig fest igår. Fotbollsklubben BK Skottfint ordnade en liten tillställning för sina närmsta vänner… sisådär 300 pers. Sånt gillar vi. Ni kan ju tänka er själva. Jag+fotbollsgrabbar… haha (o lite annat löst folk såklart) kan bara gå på ett sätt. Det var Asien-tema o en del var riktigt ambitiöst utklädda. Såg ett stort antal ninjor, väldigt många kimonos, ätpinnar i håret o några orangeklädda munkar. Det var sumobrottning o karaoke-bar, lyckokakor o sake…. riktigt bra =) Jag fick en väldigt rolig lyckokaka: ”Du har lyckan att få ligga med en av killarna i bandet inatt!” Kändes nästan som om det var manipulerat eller nåt…. haha… Nu blev det ju iofs inte som kakan förutspådde, men det var väldigt roligt.
Alla andra fick typ ”Du har lyckan att få en drink i baren” eller ”Du kommer göra mål i nästa match”.

Dansgolvet var hett… vi shakeade loss till Let’s twist again o nådde nirvana när Håkans Kom igen Lena studsade ut ur högtalarna! Extas! Ojojoj… o idag har jag grymma blåsor på lilltårna. Men, vill man ha världens snyggaste skor på sig, så får man lida lite.

Trillade hem vid halv 4 inatt, så jag är lite trött men mår bra annars. Så jag ska nog kunna överleva den här dagen oxå. Men, shit.. grym fest.

Annonser
Taggad , , , ,

One thought on “Skottfint-fest

  1. stortrana skriver:

    Kul att du gillade tillställningen! Men en fest blir aldrig roligare än gästerna som är där så det är vi som skall tacka.

    Glada hälsningar
    /Robert Tranberg
    …en av skottfintarna i kimono…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: