CSN o annat trevligt ♥

Tack. Jag har äntligen fått CSN att tycka som jag. Att jag minsann är värd pengar den här terminen oxå. Skönt att slippa ligga o oroa sig för hur hyran ska betalas om två månader… typ.

Men det här beskedet var bara som grädde på moset på den här HÄRLIGA dagen! Föreläsningen i förmiddags var riktigt trevlig. Hållbar marknadsföring var ämnet för dagen. Låter kanske inte så himla kul… Föreläsaren var en doktorand som forskade på hur vi tar beslut kring ekonomiskatjänster och produkter. Som typ pensionsförsäkringar o fonder o sånt. Hon gav många exempel och förklarade vad begreppet hållbarhet får för konsekvenser i marknadsföringen. Det var intressant och hon var lätt att lyssna på.
Sen hade det iofs blivit mycket mer diskussion om hade varit 25 st i som lyssnade istället för 200. Nu var det knäpptyst o det var inte någon som vågade yttra sina tankar kring ämnet. Som vanligt. Vi snackar grupppsykologi all over the place.

Har även varit o handlat lite mat o lite blommor så att det är fint när Jenny kommer =) Om 3 timmar är hon i stan! Tjo va roligt det ska bli att se henne igen! Vi ska nog ta en vända AW innan vi åker hem. ”-Ja, just det ja… det är i Göteborg ni sysslar med after work på fredagarna” som Jenny uttryckte det… tydligen är traditionen med AW extra stark i den här stan.

Det här kommer bli en toppenhelg.
Sa jag att det har varit strålande sol o nästan lite vårvärme idag? Underbart! Ljus i tunneln!

Annonser
Taggad , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: