En snabbis i köket…

Dagen har än så länge varit rätt händelserik ändå. Och jag har en del kvar…
Frisörbesöket gick bra. Kanske var hon lite väl pigg med saxen o klippte upp o tunnade lite mycket för min smak… men, jaja… ingen jätteskada skedd Färgen lyckades hon väl rätt bra med. Blev slingor i en mörkare nyans av koppar än den jag har. Det fixar nog till sig sen oxå. Röda färger sitter ju aldrig särskillt länge… så är det bara. Jag överlver. Det känns nog bättre med håret när jag har fått greja med det som jag brukar, använda mitt schampoo o sånt.
Bilden säger itne så mycket, o det kanske inte ser ut som om det är nån förändring… typ. Men äh.. jag har ingen riktig kamera…


Sen gick jag en sväng på stan (råkade handla en jättefin tröja på Twist & Tango) innan jag skulle till skolan o lyssna på Björn som jobbar på Volvo. Han pratade varumärken o positionering. Han bjöd inte på några överraskningar direkt… Volvo är en rätt ”enkelt” varumärke. Han pratade på om hur de försöker nå ”premiumklassen”. Det verkar ju gå sådär, enligt mig. Hm.

Nu slänger jag i mig lite ”middag” – müsli o mjölk. Ingen höjdare. Men jag ska bara piffa mig lite o sen in till stan igen. Kvällen kan bli trevlig.

…. o sen jobb imorgon. Posten needs me.

Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: