Söndagsmyset & jag

Min söndagskväll blev trevlig. Carro ramlade in o slog sig ner i soffan, praktiskt att ha kompisarna next door. Hon fick mig att titta på Wipeout för första gången. Hon tycker nämligen att det är hysteriskt roligt att se folk studsa på de stora röda bollarna i första hinderbanan. Hennes skratt har inga gränser =) Smittsamt det där, så vi satt o skrattade nåt alldeles förfärligt åt det där dumma programmet.

Kvalitets-tv på söndagskvällarna. Verkligen. Sitter o kollar på snygg-Bond nu. Daniel Craig i Casino Royale. När han står i vattnet o ser helt yummie ut är värt en hel del… får se om jag orkar se hela filmen. Han är ju lite halvnaken längre in i filmen oxå….

Jag söndagsmyser för mig själv. Tänder massa ljus o dricker te. Ska krypa ner i en renbäddad säng sen o läsa min bok. Har inte så mycket kvar på ”Flickan som vävde sidenmattor”, tyvärr är den inte jättebra. Sista halvan har handlar väldigt mycket om hur tjejen tillfredställer sin man. Märkligt nog. Hm. Men den handlar om att hon väver mattor oxå. Ja, det är en skum kombination. Och ganska många klichéer om hur muslimer lever.

Men hörrni, det är måndag imorgon. Betyder skola för mig… ännu en omgång med ekonomi-Thomas. Han ska nog få oss att fatta ännu mer om bokslut. Jag ska nog försöka vara duktig imorgon. Plugga, gå igenom några jobbansökningar p kanske till o med ge mig ut o springa igen om andan faller på…. vilket iofs inte är så troligt, men man vet aldrig.

Pussåkram, pumpkins.

Annonser
Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: