Bokslut i låtsasvärlden

Vi gjorde klart uppgiften idag. När vi höll på med de sista frågorna så hade vi tröttnat lite, så vi orkade inte tänka efter så riktigt ordentligt… det viktiga var ju att man hade försökt, enligt läraren. Att allt var rätt var inte så noga. Det tog vi fasta på o när vi drämde in sista skattebetalningen på vårt bokslut. Får se om vi hade lite tur o tänkte iaf nästan rätt… eller om det blev pannkaka. Vi lever i en låtsasvärld. Gör låtsasbokslut till låtsasföretag. Då måste ju våra fel räknas som låtsasfel oxå.

Vi hade sista lektionen i den här kursen idag på eftermiddagen. Jobbade vidare med kassaflödesanalysen. Krånglade till det lite med reavinster, nyemissioner o ja… sånt krafs. Suck. Det kommer krävas lite hårt arbete denna veckan för att allt ska fastna i hjärnan till tentan nästa måndag. Usch. Det kommer nog bli en del tentaångest här i bloggen. Förlåt för det… redan nu.

Ikväll ska jag styra upp mitt stökiga hem lite grann, ge mig ut o köpa choklad för att överleva…. o typ kolla på tv eller nåt. Borde såklart läsa lite i fina ekonomiska böcker. Vi får se hur det blir med det.

Annonser
Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: