Man kan ha roligare på en söndag

Sådärja. Söndagen har fått en flygande start! Städat o vädrat. Så nu har jag gått vidare till att tvätta, ska få i mig lite lunch nu hade jag tänkt och sedan ska jag stångas med Verksamhetsstyrning. Det är ju fan att solen ska skina så förfärligt… Måste ju säga att jag hellre hade legat på en filt i en park o läst i min tjocka pocket istället. Well, well…

Den här helgen har nog slagit rekord i lugn o ro. Jag har inte ens varit i närheten av alkohol o fest. Det känns okej… för jag har inte riktigt haft lust. Igår slumrade jag bort hela eftermiddagen efter att jag hade bestämt att jag skulle ha en pluggfri dag. Det var väldigt skönt. Det blev sushi-middag o soffhäng med Carro på kvällen. Robinson och SATC stod för underhållningen. Varje gång jag ser SATC-filmen måste jag antingen spola fram eller gå ut ur rummet när Big dumpar Carrie på bröllopet. Jag klarar inte av att se det. Jag blir så arg o lessen… Ungefär när hon slår buketten i huvudet på honom kan jag börja titta igen.
Det är ungefär som när Carrie är otrogen mot Aiden, det har jag oxå väldigt svårt att se på… den säsongen känns i magen.

Oj, va det kurrar i min mage. Lunchdags. Tror bestämt att det blir lax. Idag igen.

Annonser
Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: