Mad Men & självcensur

Jag hade en enormt lat dag igår. En dag för rekapitualtion helt enkelt. Sov alldeles för länge, åt frukost framför tvn…. o sen kom jag nästan inte därifrån. Repris-tv är farligt. Såg tex sista Grey’s-avnsnittet igen… o det var precis lika bra den här gången. Det blev en extra dimension till det nu när man visste vem som låg på operationsbodet. Kan rekomendera att se det igen.

På kvällen blev det en ny tv-serie-bekantskap, Mad Men. Jag vet, jag är väl typ sist på jorden med att se den eftersom alla andra laddat hem den o redan är på säsong 3 eller nåt. Men nu har iaf 5:an börjat sända den, o så ska nog fortsätta med det på den vansinnigt dåliga tiden på söndagkväll. Får väl se om man orkar vara vaken så länge när man börjar jobba sen. Hur som helst… så gillade jag serien. Det är 50-tal, Manhattan och reklambusiness. Det är underhållande att höra hur de diskuterar reklamkampanjer för cigaretter och andra otrevligheter. Kvinnorna är diskriminerade och männen styr o ställer hur de vill. Underhllande.

Sen hamnade jag i en konstig diskussion igår oxå. Som ballade ur lite… Det blev en konstig blandning mellan msn & Bloggy. Jag hade en konversation på msn, blev lite irriterad o var tvungen att avreagera mig på Bloggy (en dålig vana jag har)… Sen visade det sig att personen jag pratade med på msn även läste vad jag skrev på Bloggy, o hade åsikter om det. Då blev jag ännu mer irriterad… av olika anledningar. Vilket liv man har ibland. Gillar inte att jag ska behöver censurerar mig själv, men ibland finns det uppenbarligen behov av censur. Som nu till exempel. Skulle antagligen inte ens ägna det här en enda tanke till… för det är så jävla löjligt alltihop.

Summa Kardemumma är att man inte ska gå o lägga sig irriterad…. för känslan sitter kvar på morgonen. Även om jag inte är irriterad så har jag lixom det utgångsläget.

Jag behöver lite medvind idag. Vaknade i uppförsbacke.

Annonser
Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: