Madonna, baby!

Jag struntar i att nämna det stora kubb-nederlaget som ägde rum på fredagskvällen. Vet inte vad som hände… Förlorade stort helt enkelt. Men det var en väldigt fin födelsedagskväll ändå. Alla goa människor var med ♥♥ Tack!

Men sen blev det snabbt lördag. Madonna-lördag. Värmde upp ute på klipporna på Saltholmen. Den bristnings-gräns-fulla spårvagnen ut var rena rama plågan, men man får ju en go belöning när man kommer ut. Så det är bara att härda ut. Låg o mös med MJ o hade det gôtt.
Sen var det bara raka vägen hem, snabbt klädombyte o iväg på kalas. Familjen o släkten skulle fira födelsedagar en masse, augusti är som en andra jul nästan i vår släkt. 3 födelsedagsbarn inom 7 dagar. Paket i högar. Fick massa fina o praktiska saker. Tack igen ♥♥.

DSC00873

På plats, folk är på väg in... scenbygget var inte så imponerande, men kunde varieras en hel del märkte man sen

Sen gick pappa-taxin in till stan o släppte av mig vid Ullevi. Grym stämning i luften! Härligt! Hade sittplatser väldigt högt upp på ena långsidan. Har aldrig suttit så högt upp, men det var helt okej. Ljudet är ju lika bra/dåligt som överallt annars på den arenan. Hade varit kul att se scenen lite mer rakt fram ifrån ibland, men annars har jag inget att klaga på. Coolt att se hela innerplanen från ovan.

Konserten då… Recension: Om man ser till helheten så hade jag förväntat mig mer av The Queen of Pop. Hon är fan 50 bast o borde kunna ha bättre live-känsla. Allting är otroligt uppstyrt och det finns väldigt lite utrymme för spontana live-påhitt. De grejer som hon ändå som gick lite utanför ramen kändes ändå planerade på något sätt. Men de låtar där hon öste på och fick Ullevi att hoppa och jubla – då är hon oslagbar. Like a prayer var sjukt bra. 4 Minutes pumpade bas som jag aldrig hört förr, She’s not me är en favorit som var kul att höra o där Madonna spexade loss lite, Miles Away var skön och härligt handklapp från publiken, Devil wouldn’t recognize you var gryyymt bra! Frozen… ooooja. Holiday satte igång festen på riktigt, komiskt nog gick Ullevi igång på Micheal Jackson-tribute-grejen… istället för Madonna själv lixom. Finalen med Ray of light o Give it 2 me var sjuk! Studs i skorna! Hade sååå gärna velat stå på planen då o hoppa. Det var lite dåligt med hopp uppe på läktarn… Men mellan dessa bra nummer så fanns det en del svaga, så det var lite upp o ner o ojämnt, synd. Allt som allt var det iaf roligt, riktigt kul att ha sett henne. Hon håller ett galet tempo på scenen! Har aldrig sett någon dansa så mycket och så hårt som hon gör och samtidigt kunna prestera riktigt bra sång.

DSC00874

Väldigt dålig bild från min lilla mobilkamera, flåt. Men det var bra i verkligheten =)

DSC00877

Folkhavet när lamporna tändes!

♥ Tack fina MJ för biljetten ♥

Annonser
Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: