How to kill a Sunday.

Idag har M verkligen varit världens bästa. Först kom han med idéen att åka ut till Älvsborgs fästning och utflykta lite, men tyvärr kom vi på det för sent så sista båten ut hade hunnit gå. Lågsäsong suger. Så det blev en eftermiddag på stan istället. Shoppade massa saker till honom. Inte en enda grej fick jag med mig hem, ganska otroligt, men sant.

Efter att ha sprungit genom regnet käkade vi middag på ett grekiskt ställe och fick tyvärr en skrikig 3-åring som bordsgranne. Smällar man får ta. Men trots allt det här stöket o böket, så har jag haft en sån härlig dag. Under middagen satt vi o pratade om ditten o datten. Bland annat hur jag ska lösa min situation nu framöver, det här med halvtidsjobb, släpande skolarbete o jobbsökeri. Han är verkligen bra på att peppa mig och få mig att hitta lösningarna och inse att det inte är så jobbigt och ångestfyllt som jag bygger upp i mitt huvud.

Det kan vara hanterbart när man tar det ett steg i taget. Sätter upp en skitjobbig grej om dagen som ska göras. Imorgon ska jag till exempel maila lite hit o dit för att kolla upp hur det ligger till med saker. Ångestmail. Men det ska gå. För nu har vi bestämt att jag ska göra det. Jag har lovat honom att jag ska göra det. Så då måste jag göra det. Jag tycker att det är skitjobbigt att behöva rota runt i ångestgrytan, men så jävla nödvändigt. Någonstans tror jag att det kan gå vägen, för jag har funnit ett stöd i M som känns bra.

Jag har helt enkelt börjat bli så där jobbigt problemlösande igen. Kanske rent av lite optimistisk. Så förfärligt. Ha!

Annonser
Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: