Hurra!

Det är måndag! Jag jobbar inte sen kväll… o det bästa av allt: imorse fixade M biljetter till Kent! Underbart bra! Tydligen gick biljetterna till fredagen på 30-45 minuter. Man hade ju sina aningar om att biljetterna skulle gå väldigt fort. I mina öron låter det lite konstigt att knô in Sveriges största band i lilla Lisebergshallen Fattar inte att de inte kunde hitta en bättra arena… Men nu gör de istället en tredje, extra insatt spelning i Gbg. Schysst mot fansen, men märkligt att de inte kunde förutse det med en gång. Jag tror Kent hade kunnat fylla Lisebergshallen en vecka i streck =)

Helgen då? Jorå, den gick lika fort som vanligt. Lördagen bestod av mycket hästar. Först en ridtur med Zally o sedan åkta jag o mamma till Kungsbacka ridklubb o tittade på när Marcus Fuchs gästade klubben. Han hade träningar tors-lördag o det var öppet för publik. Alltid roligt att se världsstjärnor på nära håll och få ta del av deras erfarenheter och tips.

På kvällen blev det först lite middag med M o sen såg vi första halvleken på fotbollen. I pausen gick vi iväg till en inflyttningsfest o minglade runt. Det fanns dock ett litet problem… de som bodde där hade inte 5:an, vilket betydde att det inte gick att följa fotbollen. Så det var bara att försöka hänga med via mobiler och en stackars trött dator. Gick la sådär… men det gjorde ju inte så mycket eftersom det ändå gick åt helvette.

Men nu är det ny vecka, nya möjligheter… precis som vanligt. Skönt. Någon gång kanske jag får någonting rätt.

Annonser
Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: