Den effektiva måndagen. I teorin.

Det är första måndagen på sommarlovet. Officiellt. Men egentlige är det bara just another Monday. Med regn o jobb o tröttheten.

Helgen gick åt till att få klart sista inlämningsuppgiften för terminen i webbredaktörsutbildningen, dyrka solen, pilla med paddan, Zally o lite familjetid hemma hos syrran. Hann inte med att tärffa vännerna, skit. Men jag får ta igen det nästa helg, om det går.

Igår låg jag o tänkte på hur bra start jag skulle ha på den här veckan. Jag hade storslagna planer för den här måndagseftermiddagen. När jag kom hem från jobbet skulle jag börja fejja o dona. Plocka undan, dammsuga, dammtorka, städa badrummet, bädda rent. Handla lite så att det iaf finns frukost till imorgon. Skriva bokrecension till Pocketblogg. Göra videblogg om paddan. Börja förbereda mig inför intervjun på torsdag.

Jag har nu varit hemma i drygt två timmar… o har inte förmått mig att göra mer än att ligga i soffan med datorn på magen. Huvudet är dimmigt.

Ska det blir några barn gjorda här så får jag nog bara strunta  i att jag är trött och hängig. Just do it och sedan ramla ihop i en liten hög lagom till läggdags. PEPP! Tänk va bra jag kommer känna mig sen.

Annonser
Taggad , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: