Så här var det tänkt….

Förra helgen var det campingdags. Sweden Social Web Camp med 408 andra fantastiska människor! Jag skulle såklart skrivit ett fint inlägg redan tidigare i veckan. Jag har haft det liggande i huvudet i flera dagar…men det har kommit någon annan emellan.

Det skulle i alla fall handla om hur många roliga, trevliga, intressanta och smarta personer jag träffade. Hur fina saker folk sa till mig… hur fantastiskt glad jag blev varje gång någon kände igen mig från Twitterflödet. Lilla jag lixom. Blev lite starstruck av bästa Karin Adelsköld som visade sig vara lika fantastisk på riktigt ;) Och alla ni andra fina, fina vänner från Twitter som jag träffat förr och som alltid är goa o glada, precis som vanligt.

Jag ville oxå berätta om känslan jag hade när jag gick omkring bland alla dessa briljanta människor. När folk berättar om sina roliga pr- /webbjobb o sedan frågar mig ”-Å va jobbar du med?” och jag svarar ”-Just nu e jag brevbärare.” Minen, mina vänner… minen. Det var roligt. Sen fick jag ju alltid förklara lite mer, men de såg alltid lite förvirrade ut. Typ ”-Men hur har du hamnat här?” Och det var väl lite så jag kände ibland…. lite turistvarning på mig. Helt ärligt, så var jag ibland mer intresserad av att bara sitta o tjôta med folk om allt möjligt, än att springa runt på sessions. Jag kände inte att jag kunde bidra med något smart ändå. De sessions jag gick på var bra allihop, och jag är väldigt tacksam för all denna ambition och kreativitet som fanns runt mig…. men ja, ibland gick det lite över huvudet på mig.

Eller så var det bara så att jag var för seg i huvudet. Sova i tält är luriga grejer. Man vaknar inte direkt utsövd o pigg. Man vaknar fuktig, varm och lite lätt irriterad… o stel i nacken.

I det där roliga, smarta inlägget om SSWC hade jag även tänkt få med den underbart roliga lördagskvällen som spårade ut redan innan middagen, o som sen bara blev värre. Eller bättre. En sån där kväll som är svår att toppa.

Jag ville få med alla de där grejerna i inlägget. Men framför allt ville jag skriva om det där fina som jag fick med mig därifrån…. o som har följt med mig hela veckan o gjort den smått fantastisk. Det fina som jag hoppas kommer stanna kvar i mitt hjärta ett bra tag till.

Fast… allt det där får ni tänka ut själva i huvudet. För det här är allt jag får ur mig just nu.

I’m in my happy place.  ♥♥

Annonser
Taggad , , , ,

9 thoughts on “Så här var det tänkt….

 1. Cecilia skriver:

  Härligt härligt med happy places. Njut!

 2. […] This post was mentioned on Twitter by Karin, Karin. Karin said: Leva som Karin: Så här var det tänkt…. http://bit.ly/dvFJcU […]

 3. Stellan skriver:

  Känns som det är lite information som saknas här. Det är väl inte så att du blev biten av något där på Tjärö? En Vampyr, till exempel?
  Det är ju inte utan att man undrat, om man säger så. Fast jag kanske har missuppfattat alltihop…

 4. deeped skriver:

  Sött :)
  Hälsa! :)

 5. Karin Adelsköld skriver:

  Kärlek!!! Och pussar i 12-pack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: