Lördag -> tjejdag

Jamenvisst. Igår var det en hel dag med fina tjejgänget. Efter som vissa i gänget är träningsidioter, så skulle det såklart tränas på den här dagen. Så alla hängde med på ett body pump-pass. Jag har ju inte kört det på åratal så jag stod längst bak o smög med flugvikter tillsammans med 4 månader gravida Malin som kämpar med foglossning o som går lite som en anka. Vi var lite i samma liga kan man säga.

Sen blev det brunch på Casino Cosmopol. Den var riktigt bra! Så det är ett tips om du vill prova en annan brunch än ditt gamla vanliga ställe :) Italienska smaker, blandat med lite annat och grymt goda belgiska våfflor på efterrättsbuffén.

Vi pratade igenom allt som hänt sen sist. Det är väldigt mycket husletarprat, skrattar över knasiga samboproblem o resor. Väldigt mkt resor. Hur mycket jag känner igen mig i alla dessa frågor o kan relatera? Ungefär noll. Jag letar inte hus, jag har ingen sambo o jag har inte varit på utlandssemester sen jag vet inte när. Men, men… vi är i lite olika faser helt enkelt.

Fin skumpa!

Sen gick vi ner på stan och en del av oss shoppade loss, andra åkte hem för att svida o lite inför kvällens middag. Vi samlades hos Sara för lite gott att dricka innan middagen. Hon hade varit i Frankrike på vinresa och hittat massor av godsaker. Bland annat en alldeles superb champagne som vi smuttade i oss med nöje. Tyvärr finns den inte på Systemet tydligen. Hon hade köpt den direkt av gubben som hade tillverkat den, det var en skrynklig fransk farbror. Fint.

Middagen avnjöt vi på Pasta Contorni, eller en vinkällare innanför Trattoria kan man också säga. Vi lyckades hitta ett ställe i Linnéstan som bara en av oss hade varit på innan. Jag valde en smarrig skaldjursrisotto. Mycket nöjd. Och de andra valde diverse pasta- o kötträtter. Alla var nöjda, så betyg godkänt. Sen kunde väl servicen vara snäppet bättre.

Väldigt god mat

Här någonstans hade vi haft en idé om att gå vidare o ta en drink till innan vi avslutade. Men vi var så sjukt mätta, så det gick bara inte…. vi rullade helt enkelt hem åt varsitt håll.

Det känns verkligen att jag är i en helt annan fas än mina kära vänner just nu. Singel, hyresrätt o inga planer. Det känns märkligt o lite ledsamt, men det är ju så livet är. Alla har ju sina grubblerier, oavsett om man har barn nr 2 på gång, krånglar med bygglov eller oroar sig för om sambon ska komma in på polishögskolan. Inga frågor är mer eller indre värda, det känns bara som mina grubblerier är så jävla 2009.

Hela gänget, minus fotografen Åsa.

 

Annonser
Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: