♥ Total jävla urladdning ♥

Älskade, älskade crossfit! Dagens WOD bjöd på total köttfärs av hela kroppen. När jag duschade efteråt var det nästan att jag inte kunde ta upp armarna o ta schampo i håret. När jag skulle hem önskade jag att bilen kunde köra själv för jag orkade inte svänga ratten. Jag önskade att jag bodde på bottenplan så att jag slapp de två trapporna upp. Ja… ni fattar känslan. Helt fantastiskt.

Det började lite fint med en uppvärmning med lite koordinationsövningar, bland annat kullerbyttor (herrjösses vad snurrig man blev!) och små skutt o blandade småhopp. Mjukt.

Sen började det. Tre tabata-omgångar:

Frog jump – 8×20 sek, 10 sek vila
1 min vila
Bear walk – 8×20 sek, 10 sek vila
1 min vila
Mountain climber – 8×20 sek, 10 sek vila

Jamen HÄJJ benen vad kul att ni kunde vara med å leka idag!! Mjölksyra upp i öronen.

Sen körde vi lite återhämtning med lite teknikträning av Clean & Jerk, alltså frivändning med skivstång o sen upp på raka armar över huvudet. Den skulle sedan ingå i den sista pulshöjaren vi gjorde. En härligt on the minute som fick en att önska att man hade större lungor.

Alltså följande övningar på varje minut, 15 rundor:

2 Clean & Jerk
4 Burpees
8 Air squat

Resten av minuten vilar man, tills det är dags igen när nästa minut börjar. Rundan tog ca 30-40 sek så den där lilla vilan blev hett eftertraktad. Jag var jävligt peppad och körde verkligen max för att få så mycket vila som möjligt. Eftersom det var så få C&J kunde man ösa på med lite mer vikt vilket var rätt gött :) Stången flög upp och dunsade i golvet, jag kastade mig ner i burpees och jag har nog aldrig gjort dem så snabbt. Kommer ha fantastiska blåmärken på knäna! Sen upp i air squats som det bara var att hugga sig igenom med pannbenet. Sen andas… andas… andas…

Satan i gatan vad jag kämpade. Jag försökte hålla jämn takt med killarna bredvid och alltid ligga lite före tjejerna bakom mig. Ja, jag älskar att tävla ;) Jag slet. Och jag lyckades.

En WOD som den här får en att älska crossfit. Man känner sig överkörd och ramlar ihop som en trasa efteråt, men jag skulle lätt göra om det igen.

cantgetenough

Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: