Träningsbloggar i min Feedly

Efter att ha haft en envis liten förkylning i nästan 1,5 vecka så har jag äntligen kunnat köra igång o träna igen. Men det känns verkligen som om jag står stilla just nu på alla plan. Även om lilla löprundan idag kändes bra, så behöver jag påminna mig själv hela tiden om att det här är långsiktig träning jag sysslar med. Jag kan inte bli musklig över en natt och jag kan inte hoppa o studsa som jag vill. Än.

Så istället för min ganska tråkiga träning just nu, så tänkte jag ge lite länkkärlek till andra träningsbloggare som inspirerar och tipsar mig i vardagen. Detta är några av de jag läser regelbundet:

http://www.fitnessochhalsa.se/ – Bloggen är inte vacker, men Karin har en skön inställning och är väldigt duktig och disciplinerad. Mycket hemmaträning. Jag gillar hennes ofta detaljerade tips om hälsosam mat, hennes löp- och styrketräningspass.

http://fitnesscoachen.com/ – PTn Madeleine som skriver mycket om styrketärning och löpning. Visar ofta övningar i filmer o bilder och känns proffsig men ändå ”vanlig” och ger tips som känns applicerbara på ens egen träning. Hon är ganska nybliven mamma så det blir en del annat i bloggen också.

http://madeleinevall.com/ – Thaiboxaren i Halmstad som har en kropp jag gärna hade velat ha själv, haha!

http://www.ptfia.se/ – Kanske inte den blogg jag läser mest direkt då det känns som om hon vänder sig till lite yngre tjejer. Men det finns ju alltid nåt man kan ta till sig och försöka tänka på.

http://teamreebok.wordpress.com/ – Ett skönt crossfit team som just nu har tävlat i European regionals för att ta sig till Crossfit Games i USA. Och de fixade det! Sjukt imponerande! Flera olika som skriver i bloggen.

http://www.kingmagazine.se/bloggar/crossfit – Ännu en crossfitblogg, kan ge ett väldans träningssug hos mig nu när jag inte har kunnat köra crossfit på länge… Ofta kul o intressanta youtube-klipp. Rätt bra bevakning av Games.

http://jag-vinner.se/ – Minnas projekt för att dels själv komma i form och dels inspirera andra att ta tag i sin träning och göra förändringar. Kul koncept o vem gillar inte före- och efterbilder som är på riktigt :) Heja Minna!

http://blogg.alltforforaldrar.se/lofsan/ – Finns väl få som missat Lofsan? Hon är med överallt känns det som, men det finns ju en anledning till det. Hon gör bra saker som är enkla och inspirerande. Men det är även en mamma/familjeblogg.

http://springcalle.se/ – Har ju träffat Calle några gånger och han är ju så himla trevlig, så självklart läser jag även hans träningsblogg. Gillar hans lite galet envisa inställning till träning och jag kan inte fatta hur mycket han hinner med… och jag har tappat räkningen i antalet lopp han ska ställa upp i!

http://tranamedmig.se/ – Jonas är ju en också en sån där sjukt bra person, och hans träningstips i formatet #enfemma fick mig att göra morgongympa i flera veckor…. då har man lyckats skulle jag säga.

http://uppochhoppa.se/ – En ganska blandad träningsblogg om tabatapass, löpning, mat, kläder och annan utrustning. Bra och trevlig läsning.

Hoppas du hittar någon ny som kanske kan ge dig lite tips i vardagen, och kommentera gärna om du tycker jag har missat nåt guldkorn :) Nu ska jag steka mig en smarrig omelett med rökt lax, ruccola och färskost med örter.

Annonser
Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: