Varning för lite skryt och själv-pepp

För ett år sedan satte jag igång med att springa under semestern, hade inget bättre för mig, mådde inte helt hundra och blev sugen på att lära mig när jag läste om alla på Twitter som sprang runt o gjorde sig märkvärdiga ;) Jag ångrar att jag inte tog en bild på mig själv då för att se hur kroppen har förändrats sen jag började med det här, för det har den gjort. Under det senaste året har jag dels sprungit en hel del, men den största förändringen satte igång när jag började styrketräna mer ordnat.  Och det är ju nästan att jag har knäskadan att ”tacka” lite för det. Vågen har inte varit något jag bevakat regelbundet, men 8 kg lättare har jag blivit av bara farten.

Jag har försökt att ta lite bilder de senaste 6-7 månaderna åtminstone för att kunna ge mig själv en klapp på axeln för att man kan se lite skillnad. Men jag måste säga att jag är usel på att fota mig själv, det har ju dels att göra med att jag verkligen inte tyckte om min kropp tidigare. Jag har alltid haft ”problemområden” precis som alla andra, inte känt att jag har haft något som jag vill ha på bild liksom… Men nu har jag försökt ändra på det. Det är ju inga jättestora fantastiska skillnader det handlar om, som vissa andra sysslar med. Så på mina bilder får man titta noga, haha :)

Här är i alla fall ett litet collage med lite armutveckling, ni vet ju hur jag gillar det där med armträning… Den äldsta bilden är den gulaktiga med helt svarta kläder, den är från januari i år, nästa bild tidsmässigt är den nedanför i lila linne, tror att den är från mars. Den vänstra bilden är den senaste, från tidigare den här veckan.

IMG_0966

Armarna har ju varit en grej för mig rätt länge. Jag är så galet avis på tjejer med tajta, muskliga armar. Inte bodybuilding stora, men synliga rejäla muskler ändå. En del killar vet jag tycker inte att det är så himla attraktivt. Men… då är inte de min typ av killar helt enkelt ;) Tycker det är sjukt snyggt! Jag är ju inte där på långa vägar, men när jag ser de här bilderna så har jag ändå kommit lite framåt. Skönt att se, om inte annat blir det mental pepp för mig själv. Det finns lite mer rundning över axlarna o lite kontur även i avslappnat läge, och så det där lilla ”swooschet” där axelmusklerna går över till biceps o triceps börjar krypa fram lite mer.

Igårkväll var jag på bio med en vän och när jag var inne på toan på biografen såg jag mig själv i spegeln o blev nästan förvånad över hur mina armar såg ut. Jag vet inte om det var ljuset, min kläder eller bara allmänt lyckligt sammanträffande av omständigheter, men mina armar såg ju himla fina ut. Lite ”bulliga”, men muskliga, jag såg musklig ut! Ha! Det känns så knasigt att skriva så här om sig själv. Ovant och konstigt. Att se sig själv i spegeln o ba ”Oj, men kolla mina armar!”.

Och jag kommer nog aldrig vänja mig. Men jag ska kämpa på. Tänk hur goa mina små stickor kommer vara om 6 månader till :) Ser fram emot det, väldigt mycket.

Rock on peeps!

Annonser
Taggad , , , ,

2 thoughts on “Varning för lite skryt och själv-pepp

  1. christerhansson skriver:

    Reblogged this on Christer.L.Hansson and commented:
    Jag gillar skryt och själv-pepp :)

  2. Molly skriver:

    Heja! Du är grym och oavsett om mina bilder just nu visar ”större skillnader” så ligger du långt före mig i utvecklingen ;) Kör hårt och du är grym! Pepp pepp!

    Får ses snart! Kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: