Stora lårdöden.

Andra dagen med helt överjävlig träningsvärk i låren. Hur tusan ska jag kunna springa efter jobbet!? Stapplar ner för trapporna och kvider lite när jag reser mig. Ni vet värsta sortens träningsvärk, när man börjar fundera på värktabletter.

Så… vad var det för fantastisk pass som gav mig denna smärta? Jo, det här:

Styrka: Back squat 10-8-6-10-8-6, det var tungt o mjölksyrigt.
Metcon:
3 varv av:
10 power cleans, 60/40 kg
5 front squat,
10 fällkniven

Afterbash:
For time:
24 air squats
24 lounges
24 jumping lounges
24 jumping squats

Tack och adjö, låren!!

Eftersom jag hade ont i axeln efter fallet i söndags så bytte jag ut 10 push ups som egentligen skulle vara med och körde 5 front squats istället. Metcon-delen gick fort och det var bara att köra all in obrutet, inget att hålla på. Så det blev bara 4 minuters jobb lite drygt. Men med tanke på mjölksyran i låren från styrkan och vad som väntade sedan, så var det helt okej ändå.

Freddan hade fyllt 24 år och ville fira detta genom att plåga oss med denna klassiska kombination av övningar i afterbashen. Det är en kamp mot kroppen och mjölksyran. Benen lägger av helt enkelt. Man matar på fint i air squats o första omgången utfall… När det är dags att börja med jumping-varianterna så tar det bom stopp ganska omgående. De här övningarna kommer med spännande ljudeffekter, kan man säga… man skriker ut sin smärta o frustration. Det är lite magiskt och plågsamt samtidigt.

Så igår och idag går jag omkring som en anka o trapporna går långsamt. Planen idag var att jag skulle springa en lång runda i Skatås, minst milen. Får väl se hur det går med det…. Kommer inte bli någon rekordtid eller slutspurt, det kan jag lova. Men det där jävla varvet tvingar mig till att springa, så det är bara att bita ihop lite grann. Ingen har dött av träningsvärk vad jag vet.

P.S. Angående lösenordsinlägget igår…. det får bli så ibland. En tjej måste få ventilera lite ;) D.S.

Annonser
Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: