Och vi har ett resultat…

Nu har det summerats och fixats o validerats. Och efter första veckan i Open 2015 är jag nöjd, så här några dagar efteråt. Jag kände mig ganska otillräcklig när jag gjort wodarna, men när det har fått marinera lite så är jag rätt nöjd. Det var ett ”kul”/bra test på skills, flås och styrka när allt kommer omkring.

Worldwide med alla världens kvinnliga deltagare så ligger jag på 20181:a plats, hehe :) av 108 595 personer, och i Europa är jag nr 1400 av 8862. I hemmaboxen Göta är det som vanligt tajt och jämnt, men jag lyckades knipa en fjärde plats bland alla tjejerna och det är typ bara på grund av att jag fick upp ett pb i clean&jerk, min placering i bara första woden hade bara gett mig en åttonde plats.

leaderbord-15-1

Starka tjejer!

Det som är coolt är att coach-Elinor, som leder, dessutom är 13:e bästa tjejen i Sverige just nu, grymt! Och det ger henne en 79:e plats i Europa-regionen. Så himla kul att ha någon så duktig att mäta sig emot o ha som förebild liksom, det är möjligt att komma till den nivån… Kanske. Eventuellt. En vacker dag  ;)

För min del kommer det bli tufft att hålla den här placeringen i boxen om det blir flåsigt o thrusters  o ännu mer flås i nästa omgång. Det här med att vara stark o tung brukar inte vara till någon fördel då, hehe… Och vi har ju ett par thrusters-specialister här dessutom, som jag inte har en chans att klå. Så jag får njuta ett par dagar till av min fjärdeplats och försöka så gott jag kan, vad som än dyker upp i 15.2. Hoppas på mer tunga lyft :)

 

Annonser
Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: