Julie Foucher – crossfit badass

Julie Foucher är en av de bästa crossfitatleterna i världen. Jag har skrivit om henne förr tror jag och är alltid lika imponerad henne. Hon är snart utbildad läkare och har samtidigt medverkat i flera Crossfit Games i USA, och aldrig varit sämre än femma. Det är helt sjukt hur hon har lyckats träna typ 6 timmar om dagen och plugga till läkare. Men, även Julie visar mänskliga tecken då hon nu bestämt sig för att det här blir sista året hon försöker ta sig till Crossfit Games och högst upp på prispallen. Hon är en badass crossfittjej helt enkelt. Och det är så lätt att tycka om henne. Hon gör inte så mycket väsen av sig, men hon är grym och resultaten gör att hon inte behöver vara högljudd.

En av hennes sponsorer är Purepharma, som säljer tillskott, vitaminer o mineraler o sånt. De har låtit göra en film om en dag i Julies liv och intervjuat henne. Det är en jättefin film, som ger en liten inblick i hennes vardag. Som ni kanske vet så har jag Camille Leblanc-Bazinet som största favorit när det kommer till Crossfit Queens, men Julie är inte långt efter… hon verkar så snäll, vanlig och är så jäkla duktig.

Det skulle vara en sån fantastiskt fin och hollywood-aktig grej om hon kom till Games och fick göra sin bästa tävling någonsin, vilket iofs betyder att hon skulle vinna hela skiten. Och då betyder det att hon slår flera andra av mina favoriter som Camille och australiensiskan Kara Webb. Men, men… Jag tror att det kommer gå grymt bra för henne, eftersom hon kommer gå in där med ”now or never”-känslan och köra som hon aldrig gjort förut. Go Jullie!

Och se filmen, den är bra :)

 

Annonser
Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: