Om henne

halmstad-throwdown-2b

 

Mycket av min tid går åt att göra annat än att skriva blogginlägg. Därför blir det lite si och så med uppdateringar ibland. Jag använder bloggen ungefär som en dagbok för mig själv. De senaste två-tre åren handlar det mest om träning, jag dokumenterar och reflekterar över dagsform, tider, vikter och känslor. Självklart är det roligt om det kan inspirera andra, men jag är inget proffs, så jag vill mest bara sprida lite jävlar anamma och visa att kan jag, så kan du!

Jag tränar en hel del, jag kör crossfit i boxen CrossFit Göta och yogar så ofta jag kan. Det blir ungefär 4-5 pass i veckan (okej, ibland 6 pass) och jag kan inte sluta. Jag älskar CrossFit och gemenskapen runt omkring så jäkla mycket att jag har svårt att se mig själv hitta någon annan sport i framtiden som ger mig lika mycket tillbaka.

Har ett allmänt stort djurintresse. Men hästarna har fått ta störst plats och jag har ridit sen jag var liten o tuff. Har varit medryttare i flera år och det stillar mitt behov av varm päls o hästdoft rätt bra. Men 2015 går nog till historiens kanske värsta häst-år i mitt liv. I maj förlorade vi det föl som vi gått och längtat efter i ett år. Hon blev inte ens ett dygn. Senare, under sommaren fick vi även ta beslutet att låta vår älskade vän Zally vandra vidare till de evigt gröna ängarna pga hennes långdragna och elaka skador. Ett otroligt sorgligt år alltså.

Men. Det finns hopp om framtiden. Lilla solstrålen Halle Berry har kommit in i mitt liv. En sprallig liten bebis på 2 år som inte vet någonting om världen. Vi ska lära henne allt vi kan och hoppas att vi vinner hennes förtroende och får ett härligt hästliv tillsammans.

Jobbar med webb o sånt om dagarna. Men det skriver jag inte så mycket om här, för det tar ju upp alldeles för mycket tid av min dag ändå ;)

Om du vill hänga med mig mer så där till vardags, när jag hasar runt i mysbrallor med chokladfläckar på, så vore det ju rackarns trevligt om du följer mig på Twitter och addar mig på Instagram. Jag heter @KarinmedK på båda ställena. Kom o lek!

 

Annonser

En tanke på “Om henne

  1. Morris skriver:

    Ser fram emot att träffas på #SSWC.
    /morris

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Annonser
%d bloggare gillar detta: